WAC Gemert
WAC Gemert

 

Toon verslagen van seizoen: 2017-2018 | 2018-2019 | 2019-2020 | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023

 

Donderdag 11-04-2024

Team van de week: Opsteen

Team van de week Opsteen moest het opnemen tegen J.R. Dakbedekkingen die beiden vertoeven in de onderste regionen van de 2de klasse.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het een enerverend duel met over en weer mogelijkheden om al snel tot scoren te komen maar doelman Henk Hoevenaars van Opsteen werd nog niet echt op de proef gesteld. Aan de andere kant was het Daan Manders die voorkwam dat Wesley van Wetten de score kon openen op aangeven van Erik Klessens. Anton Steeghs moedigde zijn mannen van Opsteen aan om meer in balbezit te blijven en met snelle aanvallen proberen om wat te forceren. Aan de andere kant haalde na ruim een kwartier Ron van Mierlo hard uit maar het schot werd onschadelijk gemaakt door Hoevenaars. Geleidelijk aan kwam er meer gevaar van J.R. Dakbedekkingen waarin Brian Rademakers een snelle aanval bekroonde met een doelpunt 1-0. Door deze voorsprong speelde het team van coach Leon van Mierlo wat gemakkelijker en konden ze beter de bal in de ploeg houden. Opsteen wilde niet capituleren en probeerden met uitvallen de achterstand weg te werken maar Daan Manders voorkwam met enkele fraaie reddingen de gelijkmaker. De beste mogelijkheid voor Opsteen kreeg Sietze Penninx in de slotfase van de wedstrijd maar faalde in de afwerking. Al met al een verdiende overwinning voor J.R. Dakbedekkingen en het team van Opsteen moest hiermee genoegen nemen.

Bovenin in deze klasse wist nummer 2 van Asseldonk Aardbeien de eerste punten af te snoepen van kampioen Doe-Het-Zelf-Wasstraat, het duel eindigde in 2-2. In de 3de klasse was er geen speelronde maar voor volgende week staat het duel tussen de bovenste 2 teams op het programma. Als koploper Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren weet te winnen mogen ze zich kampioen noemen, bij elk ander resultaat is er nog hoop voor Wereldkeuken. In de hoofdklasse zal de kampioen volgende week sowieso bekend worden. In de laatste speelronde verdedigd Spier/vd Meijs de koppositie met 1 punt voorsprong op de tegenstander van die avond Rauw & Gauw.

 

Donderdag 04-04-2024

Team van de week: Herman van den Boomen Schilderwerken

Het team van H. v.d Boomen Schilderwerken heeft de eer om het Team van de week te mogen zijn. Zij spelen in de middenmoot van de 1e klasse en treden aan tegen het al gedegradeerde KentenkenplaatOnline.nl. Op de bank zijn beide coaches Koen Penninx en Jaap Vos klaar voor de aftrap.

Opvallend bij KentenkenplaatOnline.nl is dat Guus Jansen in het doel staat. Hij neemt deze positie in door blessures. Duidelijk is dat hij er zin in heeft en aan zijn zoon wil laten zien dat hij niet onder doet onder de lat. Na een minuut of 5 valt de eerste echte kans te noteren voor Sander Meulensteen van H. v.d. Boom Schilderwerken, hij schiet de bal hard over doelman Jansen. Dan een domper voor Michael Adriaan van ditzelfde team, hij verstapt zich en moet zich laten wisselen. H. v.d. Boomen Schilderwerken blijft druk zetten, wat resulteert in een steekbal op Paul Cuijpers maar Jansen komt goed zijn doel uit. Toch is het KentenkenplaatOnline.nl dat de score opent. Dirk Wijnen schiet hard op keeper Jelle Analbers. In de rebound probeert Eelco Bouw het nogmaals, maar Twan v.d. Heuvel geeft het laatste tikje. Na de aftrap wil H. v.d. Boomen Schilderwerken de controle overnemen. En dat levert bijna een goal op. Ronald Adriaans probeert het maar liefst drie keer achter elkaar met een schot, maar Jansen staat telkens goed opgesteld. Wijnen geeft een lange bal op Opgenoort, maar zijn kopbal achterover gaat nipt naast het doel. Op de bank en bij het publiek voel je de spanning in de wedstrijd toenemen. Toch weet Meulensteen de stand recht te trekken, hij legt de bal in de korte hoek. Zijn team is nog blijer als Joost Cuijpers via een gelukje de bal in het doel van Jansen ziet verdwijnen. De bal gaat namelijk via een speler van KentenkenplaatOnline.nl in het doel. In dezelfde minuut zet Twan Bierens de gelijkmaker op het scorebord. En bijna is het weer de voorsprong voor KentenkenplaatOnline.nl, ware het niet dat Analbers dit met een katachtige redding kan voorkomen. Dit zet Meulensteen aan het denken en hij maakt het karwei af. Hij zorgt met een puntertje in de verre hoek voor de 3-2 voorsprong voor H. v.d. Boomen Schilderwerken. Keeper Jansen doet mee om de druk op te voeren, maar zowel Patrick Smits en Opgenoort kunnen niet scoren.

Waar het kampioenschap in deze klasse vorige week beslist werd haalde nummer 2 van Schijndel Dakbedekkingen maar weer eens uit. Ditmaal werd met 11-3 gewonnen mede dankzij topscoorder van deze klasse Mark van Dijk en Jeroen Cornelissen, beide wisten 3 maal te scoren. Bij kampioen van Heugten Baddesign wist Jeroen van Moorsel ook 3 maal het net te vinden in hun met 6-0 gewonnen wedstrijd. In de 3de klasse speelde koploper Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren tegen 1 van de naaste concurrenten Keurslager Danny Megens. Door de zwaarbevochte 2-1 zege van de koploper lijkt laatstgenoemde afgehaakt in de titelstrijd met nog 2 wedstrijden te gaan. In de volgende competitieronde kan het kampioenschap binnengehaald worden. Met 3 punten voorsprong treffen ze dan de huidige nummer 2 Wereldkeuken. Als Wereldkeuken deze wedstrijd weet te winnen hebben zij de beste papieren om kampioen te worden gezien het betere onderlinge resultaat. In de 2de klasse wist kampioen Doe-Het-Zelf-Wasstraat voor de 19de keer op rij een overwinning te behalen. Ditmaal werd het 5-3 mede dankzij 4 doelpunten van Mike van Oorschot.

 

Donderdag 28-03-2024

Team van de week: E-Bikeaccu.nl/Prime Gym

Deze week een duel uit de onderste regionen in de hoofdklasse tussen Happy Boys 3 en E-Bikeaccu.nl/Prime Gym. Nummer voorlaatst Happy Boys 3 zou bij een overwinning verzekerd zijn van nog een jaar hoofdklasse.
Na een aftastend begin van beide ploegen zonder echte grote kansen is het Happy Boys 3 dat optimaal profiteert, na een fout achterin, door Geert Slits. Meteen na de aftrap kan het zomaar alweer gelijk staan, maar de bal gaat voorlangs bij keeper Ruud van de Elzen. De wedstrijd wordt levendiger en wederom een grote kans voor E-Bikeaccu.nl/Prime Gym, ditmaal is het Nino Croijmans die rakelings langs schiet. Er volgen wat mogelijkheden over en weer en na een goede vlotte aanval tussen Tim van Melis en Geert Slits is het laatstgenoemde die die 2-0 op het scorebord zet. E-Bikeaccu.nl/Prime Gym doet eigenlijk niet veel onder voor Happy Boys 3 maar als het in het strafschopgebied komt zijn ze te slordig met de eindpass. Toch staat het ineens 2-1 als het keeper Jori Vermeulen is die met een schitterend afstandsschot raak weet te schieten. Aan de andere kant is het aanvoerder Bart van Veghel die dit ook probeert echter mist zijn schot precisie. E-Bikeaccu.nl/Prime Gym moet meer risico gaan nemen maar loopt ongelukkig tegen een tijdstraf aan in een verder sportieve wedstrijd. Met een man meer krijgt Happy Boys een reuze kans om de wedstrijd in het slot te gooien echter is deze niet aan hun besteed. Als beide teams weer compleet zijn valt dan toch de beslissing als Tom Brzoskowski de 3-1 weet binnen te prikken. Door dit resultaat en het verlies van Machinehandel van de Biggelaar is voor laatstgenoemde het doek gevallen.

Bovenin blijft het ongemeen spannend met nog 2 speelronden te gaan en 3 punten verschil. Daarbij gezegd dat koploper Spier/vd Meijs de laatste wedstrijd tegen nummer 2 Rauw & Gauw speelt. In de 1ste klasse werd van Heugten Baddesign met nog 4 wedstrijden te spelen kampioen en mag het na een jaar afwezigheid het volgend seizoen weer in de hoofdklasse gaan proberen. Nummer 2 van Schijndel Dakbedekkingen haalde nog maar eens uit, ditmaal werd het 9-1 mede dankzij 3 doelpunten van Bart de Bruijn. Na 21 wedstrijden spelen hebben ze inmiddels de 100 doelpunten gepasseerd. In de 3de klasse verspeelde koploper Logans Pub/Baggermans PVC Vloeren 2 punten door met 2-2 gelijk te spelen tegen Foodies & Zo. Daardoor is hun voorsprong geslonken naar 3 punten op de nummer 2 en 3, Wereldkeuken en Keurslager Danny Megens. Met nog 3 wedstrijden te gaan en enkele onderlinge wedstrijden met deze teams blijft het dus nog ongemeen spannend in deze klasse.

Donderdag 21-03-2024

Team van de week: Van Asseldonk Aardbeien

Het team van de week, van Asseldonk Aardbeien. Dat uitkomt in de 2e klasse van WC Gemert, moest het opnemen tegen JR Dakbedekkingen. Op de ranglijst de nummers 2 tegen 5, wat op voorhand een makkelijke wedstrijd voor van Asseldonk leek.
Vanaf de aftrap bood JR dakbedekkingen goed weerstand en dat resulteerde in een vroege treffer van Koen van de Elsen van JR Dakbedekking 1-0, Hierna zette van Asseldonk meer druk om de gelijkmaker te maken, na enkele schoten op de goal door Bart van de Boogaard en Sam van de Pol had JR Dakbedekkingen doelman Daan Manders alle geluk dat ze niet konden scoren. Echter in een uitval wist Brian Rademakers de 2-0 te scoren, doelman van Asseldonk Kian Jansen was kansloos. Hierna werd de druk door van Asseldonk verder opgevoerd en nu was het wel raak met een keihard schot van Sam van de Pol was er de aansluitingstreffer 2-1. JR Dakbedekkingen bleef goed verweer bieden en maakte het van Asseldonk moeilijk door vast op de bal te verdedigen. Keje Crommetuijn wist Thijs verstappen goed te vinden met enkele goede steek passjes welke stokte op de goed verdedigers van JR Dakbedekking. De wedstrijd kantelde door dat Teun de Groot, Bart van de Boogaard vast probeerde te houden echter Bart wist toch met een keihard schot de doelman van JR te verschalken 2-2. Teun de Groot kreeg hiervoor een tijdstraf van 2 min. in deze periode wist Bart van de Boogaard wederom met een loei van een pegel te scoren 2-3. Door een tijdstraf van Keje Crommetuijn kon JR Dakbedekkingen wederom de druk opschroeven echter zij konden tijdens deze man meer situatie hier geen gebruik van maken, dit door goed en fanatiek verdedigen van Daan Gruijters en Mike van Stiphout. Met nog 5 minuten op de klok probeerde JR Dakbedekkingen samen met doelman Daan Manders de druk op te hogen hopende op de gelijkmaker. Door balverlies kon Bart van de Boogaard de bal over de doelman van JR Dakbedekkingen heen schieten echter hij wist de bal nog te keren !!! dit deed hij buiten het keepers gebied wat hem een tijdstraf en een penalty koste. Bart van de Boogaard schoot deze loeihard in waarop Ron van Mierlo geen kans had 2-4. Met nog enkele minuten te gaan en man meer situatie wist Sam van de Pol nog 2 keer te scoren waarop de eindstand op 2-6 kwam al met al een verdiende overwinning voor van Asseldonk in een aantrekkelijke sportieve wedstrijd.

Ook in de andere wedstrijden deze avond werd het netje meermaals gevonden. In de 12 wedstrijden deze avond werd er maar liefst 82 keer gescoord. 2 Wedstrijden staken daar met kop en schouders bovenuit. In de hoofdklasse was het Muro Steencreaties dat met 13-1 won, hierbij wel aangetekend dat de tegenstander geen volledig team op de been kon brengen. Voor Muro was Bas Cornelissen 8x trefzeker en klom zo naar de 1ste plek in het topscoorders klassement. In de 1ste klasse haalde van Schijndel Dakbedekkingen met 11-2 uit. Mark van Dijk en Leandro Ribeiro wisten beiden 3x het net te vinden. Verder ook weer een verrassende uitslag in de hoofdklasse. Nadat Outdoor Island in de vorige competitieronde Spier/vd Meijs veraste wisten ze nu met 3-2 te winnen van de koploper Rauw & Gauw. Door dit resultaat en de 2-0 overwinning van Spier/vd Meijs is laatstgenoemde weer koploper. In de 1ste klasse viel het doek voor Kentekenplaatonline.nl door de 1-3 nederlaag tegen koploper van Heugten Baddesign. Door dit resultaat kan van Heugten Baddesign volgende week de titel binnenhalen.

 

 

Donderdag 14-03-2024

Supercup: Rauw & Gauw – Spier/vd Meijs

Er stond nog altijd een wedstrijd op het programma tussen de kampioen en bekerwinnaar van het seizoen `22/`23 Rauw & Gauw en Spier/vd Meijs. Een wedstrijd tussen de twee koplopers uit de hoofdklasse die mochten gaan uitmaken wie de schaal in ontvangst mocht gaan nemen.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het al meteen te zien dat beide ploegen vol in de aanval gingen wat ervoor zorgde dat het talrijke publiek vanaf de tribune kon genieten. De eerste mogelijkheid was er voor Spier/vd Meijs opgezet door Frank Kohlen die Thijs Kluijtmans in staat stelde om het leer binnen te werken maar inval doelman Ruud van de Kruijs kon voorkomen dat Rauw & Gauw al snel op achterstand werd gezet. Aan de andere kant stond het vizier van Joost Habraken nog niet op scherp want ook zijn inzet belande op de vuisten van Marnic van Rosmalen. Het spel bleef snel op en neer gaan en werden er voor beide doelen kansen gecreëerd waarin voor Spier/vd Meijs Dennis Verbakel een kans liet liggen om de score te openen en aan de andere kant was het Jordi Peters die voorlangs schoot op aangeven van Jan Roosjen. Toch was het Rauw & Gauw dat zorgde voor de openingstreffer halverwege de wedstrijd door Jan Roosjen die snoeihard uithaalde waarop van Rosmalen geen verweer had 1-0. Niet veel later was het weer Roosjen die het net wist te vinden op aangeven van Jordi Peters 2-0. Wie zou denken dat Rauw & Gauw door zou gaan drukken kwam bedrogen uit want men probeerde de verkregen voorspong te verdedigen waardoor Spier/vd Meijs beter in de wedstrijd kwam en al snel de spanning terug kon brengen door Thijs Kluijtmans 2-1. Het bleef een boeiend duel wat nog alle kanten kon opgaan en er voor beide teams kansen bleven liggen om de score op te voeren. Frank Kohlen haalde namens Spierings/vd Meijs uit en bracht de stand weer in evenwicht 2-2. De ploeg van Spier/vd Meijs nam het initiatief en kwam zelfs op voorsprong door Pin Dubois die doelman Ruud van de Kruijs wist te passeren 2-3. Het bleef een spannende pot waarin Rauw & Gauw zich niet gewonnen wilde geven en in de slotfase de stand weer in evenwicht wist te brengen door Joost Habraken 3-3. Met deze gelijke stand zou de beslissing moeten gaan vallen door strafschoppen echter claimde Rauw & Rauw in de allerlaatste seconden van deze sportieve wedstrijd een strafschop voor een overtreding die gemaakt zou zijn door Marnic van Rosmalen maar de leidsman oordeelde anders en zou het een vrije trap gaan worden ware het niet dat inmiddels het eindsignaal had geklonken. De strafschoppen serie werd een prooi voor Spier/vd Meijs die die deze met 3-2 wist te winnen. De geblesseerde Ronnie Heijmans die als coach fungeerde gaf ook aan dat het een spannende pot was met kansen over en weer en dat de gelijke 3-3 eindstand terecht was. Met het behaalde succes door de strafschoppenserie te winnen hebben zij hun eerste prijs binnen. Proficiat.

Verder werd er deze avond ook gewoon gespeeld voor de competitie. Koploper in de 1ste klasse van Heugten Baddesign zette weer een stap naar de titel door met 3-1 te winnen. Eerste achtervolger van Schijndel Dakbedekkingen bleef op 14 verliespunten doordat ze zelf ook hun wedstrijd wisten te winnen met 5-3. Voor van Schijndel Dakbedekkingen was Mark van Dijk met 4 doelpunten de grote man, aan de andere kant maakte Dirk Wijnen alle doelpunten voor Kentekenplaatonline.nl. In de 3de klasse wist Wereldkeuken, koploper tot vorige week, weer niet te winnen. Dit keer was Keurslager Danny Megens een maatje te groot gezien de 6-2 overwinning. Ties van de Zanden was goed voor 3 doelpunten en bracht zijn ploeg in punten langszij met de tegenstander. Ook Spier Timmerwerken/van Schijndel Dakbedekkingen is door hun 5-1 overwinning naar de gedeelde 2de plaatst gestegen echter hebben deze 3 ploegen nu een achterstand van 5 punten op koploper Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren dat met 4-2 de 3 punten veiligstelde.

 

Donderdag 07-03-2024

Team van de week: Foodies & Zo

Het team van de week Foodies & Zo dat uitkomt in de derde klasse moest het opnemen tegen de koploper Wereldkeuken. Met een puntenverschil van zeven zou de spanning teruggebracht kunnen worden door Foodies & Zo.
Vanaf de aftrap was de openingsfase voor Foodies & Zo wat al snel op voorsprong kwam door Koen van de Burgt die Wereldkeuken doelman Jur Pennings met een diagonaal schot wist te passeren 1-0. Na deze vroege voorsprong nam Werelkeuken het initiatief en voerde de druk op richting het Foodies & Zo doel waar Rob van Dun met enkele knappe reddingen de tegenstander van het scoren kon houden. Foodies & Zo wist af en toe goed onder de druk van de tegenstander uit te komen en kregen ook kansen om verder uit te lopen. Via Mike Ciechanowicz kreeg aanvoerder Harm van der Heijden de mogelijkheid om tot scoren te komen maar speelde de bal naar de verkeerde kant van de doelpaal. Luc van de Laar kreeg aan de andere kant de kans om de stand weer in evenwicht te brengen voor Wereldkeuken maar Rob van Dun wist dit te voorkomen waarna in de rebound Julie Verhagen de kans kreeg om wat terug te doen maar faalde in de afwerking. Ondanks dat er een betere fase was van Wereldkeuken viel de tweede treffer aan de andere kant door opnieuw van de Burgt die na een uitbraak het net wist te vinden 2-0. Wereldkeuken was de aanvallende partij maar doelpunten bleven uit waardoor Foodies & Zo bleef geloven in een stunt. Na balverlies bij Wereldkeuken wist Foodies & Zo hiervan opnieuw te profiteren via Harm van der Heijden kwam de bal bij de mee opgekomen Rob van Dooren die deze kans wist om te zetten naar 3-0. Het slotoffensief was voor Wereldkeuken maar verder dan de 3-1 door Jur Pennings lieten de mannen van Foodies & Zo het niet komen en brachten met deze overwinning de spanning bovenin bij de 3de klasse terug.
Door het verlies van Wereldkeuken is Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren de nieuwe koploper. Mede door 2 doelpunten, van de topscoorder van de 3de klasse, Dennis Rademakers wisten ze met 3-1 te winnen en hebben ze nu 2 punten voorsprong met nog 5 wedstrijden te spelen. Ook in de hoofdklasse hebben we een nieuwe koploper, hetzij op doelsaldo, namelijk Rauw & Gauw welke profiteerde van het verlies van Spier/Vd Meijs tegen Outdoor Island. In de 1ste klasse is het een kwestie van tijd totdat de kampioen definitief is. Van Heugten Baddesign liet dit keer geen spaan heel van de tegenstander gezien de 9-0 overwinning. De doelpunten werden gemaakt door Jack Janssen(2), Erwin von Kriegenbergh(3) en Jeroen van Moorsel(4).

 

Donderdag 29-02-2024

Team van de week: Rauw & Gauw

Een wedstrijd met tegenstelde belangen is deze keer de wedstrijd van de week. Het team van de week, Rauw & Gauw is als de nummer 2 nog volop in de race voor het kampioenschap van de hoofdklasse. En de tegenstander, Machinehandel v.d. Biggelaar, strijdt voor handhaving in die hoogste klasse.

In de eerste minuten van deze wedstrijd golft het spel op en neer zonder échte grote kansen. Het duurt bijna 10 minuten voordat keeper Teun Martens 2 keer achter elkaar redding moet brengen, eerst op een schot van Giel Bos en daarna op de poging van Jordi Peters. En even later is het diezelfde Jordi Peters die met een voorzet Ruud v.d. Kruijs bereikt maar die kan de bal niet goed controleren. In de daaropvolgende aanval is het Erik v.d. Nieuwenhof die zijn schuiver net voorlangs ziet gaan en de volgende poging komt op naam van Michel v. Lieshout die met een lob vanaf eigen helft tevergeefs probeert de uitgekomen keeper Tijmen Brouwer te passeren. Daarna is het de beurt aan Rauw & Gauw als eerst Mark de Waard met een prima pass Joost Habraken bereikt maar zijn inzet wordt onschadelijk gemaakt door keeper Teun Martens. De score wordt pas geopend als Giel Bos vanaf grote afstand afdrukt en de bal richting linkerbenedenhoek stuurt, 0-1 dus.

Als daarna door Machinehandel v.d. Biggelaar van keeper wordt gewisseld en Danny v.d. Horst onder de lat staat, is het eerst Mark de Waard die de nieuwe keeper onder vuur neemt en daarna is het de opnieuw opgerukte Tijmen Brouwer die met een poeier van grote afstand de lat boven Danny v.d. Horst laat trillen. En nadat eerst Tim v.d. Aa na een door Jeroen v.d. Sande Torner verstuurde lange bal niet succesvol kan worden afgerond, is het aan de andere kant wel raak als de bal na een strakke pass van Ruud v.d. Kruijs door Mark de Waard met een achterwaartse hakbeweging van richting wordt veranderd en in de uiterste hoek verdwijnt, 0-2. De reactie van het team van Machinehandel v.d. Biggelaar laat niet lang op zich wachten want meteen daarna is het Erik v.d. Nieuwenhof die eerst de zijn inzet ziet eindigen op de binnenkant van de paal maar in 2e instantie tóch voor de 1-2 zorgt. En een paar minuten later is het eerst nog Tim v.d. Aa die zijn poging net langs ziet gaan maar nadat eerst Tijmen Brouwer nog redding kan brengen op het schot van Erik v.d. Nieuwenhof is het Teun Martens, die dus als keeper aan de wedstrijd begon, die de van Jeroen v.d. Sande Torner ontvangen voorzet prima afrondt en de stand daardoor weer in evenwicht brengt. Door die gelijke stand lijkt het team van Rauw & Gauw een tandje bij te schakelen en nadat Mamadou Doumbouya met een voorzet Bart v.d. Wijst bereikt lijkt het ook meteen raak maar keeper Danny v.d. Horst weet dat samen met zijn verdediging nog te voorkomen. Dat lukt hem echter niet als Joost Habraken 5 minuten voor tijd opstoomt en keihard uithaalt en voor de voorsprong van 2-3 zorgt. En diezelfde speler zorgt na een prima een-twee met Jordi Peters ook meteen voor de 2-4 voorsprong voor Rauw & Gauw. De weerstand van Machinehandel v.d. Biggelaar lijkt daarmee gebroken en in de laatste minuten is het eerst Mamadoe Doumbouya die zijn schot voorlangs ziet gaan en in de laatste minuut is het Giel Bos die de bal ontvangt van en van een behoorlijke afstand de bal als een streep door het midden stuurt en de 2-6 eindtand op het scorebord doet verschijnen.

Koploper Spier/vd Meijs wist ook te winnen mede dankzij 4 doelpunten van Frank Kohlen. Gedeelde nummer 2 Commanderij 1 raakte verder achterop door met 5-1 te verliezen van E-Bikeaccu.nl/Prime Gym. In de 2de klasse wist Doe-Het-Zelf-Wasstraat het kampioenschap al binnen te halen. Doordat de naaste concurrent punten liet liggen konden ze later op de avond het kampioenschap al binnen halen. Dit werd geen probleem gezien de 7-1 overwinning. Door de 16de zegen op een rij een terechte kampioen.

 

Donderdag 11-01-2024

Team van de week: Muro Steencreaties

Na de 8-ste finales van vorige week was het deze week tijd voor hervatting van de competitie na een korte “winterstop”. De wedstrijd van de week van deze 1e competitieronde in 2024 ging tussen 2 de hoofdklasse-teams Muro Steencreaties (Team van de Week) en E-Bikeaccu.nl / Pryme Gym. En deze wedstrijd kende nog een leuk extra wedstrijdelement omdat er 2 broers Fonken tegenover elkaar stonden.

Na de eerste aftastende minuten was het dan ook al meteen raak voor een van die Fonken-broers want nadat een aanval van E-Bikeaccu.nl / Prime Gym werd afgeslagen was het Koen Fonken die voor de 1-0 voorsprong voor Muro Steencreaties zorgde. In de daaropvolgende minuten werd duidelijk dat beide teams erg aan elkaar gewaagd waren en nadat eerst een schot van de opkomende keeper Jori Vermeulen nog rakelings over ging was het even daarna toch raak. Het was nu broer Thijs Fonken die met een voorzet werd bereikt en na een knappe passeerbeweging stuurde die de bal snoeihard en dus onhoudbaar in de bovenhoek: 1-1. De wedstrijd ontwikkelde zich tot een boeiend en snel duel en ongeveer halverwege de wedstrijd was het toch weer Muro Steencreaties dat op voorsprong kwam nadat een schot van Bas Cornelissen in eerste instantie nog kon worden gekeerd maar Johan v. Rooij was er als de kippen bij om alsnog de 2-1 te laten noteren. En nadat even later keeper Piet Geerts vakkundig redding bracht op een knapvschot zorgde hij door een snelle spelhervatting dat Bas Cornelissen op aangeven van Johan v. Rooij uit een moeilijke hoek de voorsprong verdubbelde. Maar E-Bikeaccu.nl / Prime Gym voelde toch dat er meer in zat en bleef het ook proberen en zo werd een voorzet van Marijn Adriaans op de vrijstaande Tygo Heiligenberg net niet doeltreffend afgerond. En toen even later na goed verdedigend werk van o.a. Niels de Louw, een snel opkomende Gijs v.d. Veen met een prima pass Bas Cornelissen de 4-1 zag maken, leek daarmee de wedstrijd in het slot te zijn gegooid. En dat leek nog eens te worden bevestigd toen Ties Geerts even later Bas Cornelissen in scoringspositie bereikte maar zijn stiftje ging net langs. Het leek alsof E-Bikeaccu.nl / Prime Gym daardoor weer nieuwe hoop en energie kreeg want 3 minuten voor tijd was het Thijs Fonken die met een uiterste krachtsinspanning Rik Vermeulen bereikte en die zorgde gedecideerd voor de 4-2. En met nog een paar minuten te spelen ontstond er nog een spannende eindfase maar dat leidde uiteindelijk alleen nog tot een treffer voor Tygo Heiligenberg en die bepaalde daarmee de eindstand van deze aantrekkelijke, sportieve en enerverende wedstrijd op 4-3.

In de 1ste klasse verstevigde koploper van Heugten Baddesign hun koppositie door zelf geen fout te maken en zag later op de avond nummer 2 van Schijndel Dakbedekkingen met 3-3 gelijk spelen tegen Commanderije 3/Rooijackers wooninrichting. Van Heugten Baddesign had zelf geen enkele moeite tegen de nummer laatst gezien de 8-0 overwinning mede door 3 doelpunten van Jeroen van Moorsel. In de 2de klasse blijft Doe-Het-Zelf –Wasstraat zijn wedstrijden winnen en ziet elke week wel een concurrent punten verliezen. Dit keer was het nummer 2 van Asseldonk Aardbeien dat met 2-3 verloor van JR Dakbedekkingen en zo de achterstand halverwege de competitie al zag oplopen tot 11 punten. Jasper Janssen was de grote man bij JR Dakbedekkingen met zijn 3 doelpunten. Nummer 3 Vogels Metaalbewerking had geen kind aan de nummer laatst en won ruim met 8-1 mede door 4 doelpunten van de topscoorder in de 2de klasse Joris Krol. In de 3de klasse wist nummer laatst Happy Boys 1 zijn 2de wedstrijd van het seizoen te winnen met 2-0 door doelpunten van Frank Fleuren en William Bladder.

 

Donderdag 04-01-2024

Team van de week: Keurslager Danny Megens

De loting voor de kleine beker had bepaald dat er een onderonsje was ontstaan tussen twee ploegen uit de 3de klasse. Happy boys 1 dat de onderste plaats bezet en het hogergeplaatste Keurslager Danny Megens. Een wedstrijd dus die geen probleem zou moeten zijn voor Keurslager Danny Megens om een ronde verder te komen. Het zou echter anders gaan verlopen want Happy boys bood goed weerstand en wilde de huid zo duur mogelijk laten verkopen.

Al snel na het eerste fluitsignaal was het Cis Slits die namens Keurslager Danny Megens de score wist te openen omdat de Happy boys doelman Frank Fleuren te ver voor zijn doel stond en Slits hiervan wist te profiteren 0-1. Ook aanvoerder Marijn Haenen had al snel de voorsprong kunnen vergroten maar schoot vanaf eigen helft naast. Gelegenheids doelman Frank Fleuren van Happy boys gaf doordat hij steeds te ver voor zijn doel stond alle gelegenheid en ruimte voor de tegenstander om hiervan te profiteren hierdoor ontstond ook de 0-2 door opnieuw Cis Slits. Omdat het te gemakkelijk leek te gaan voor Keurslager Danny Megens nam men wat gas terug waardoor de tegenstander de aansluitingstreffer kon laten noteren door Mike van der Burgt die doelman Joost Janssen wist te passeren 1-2. Het team van Keurslager Danny Megens nam weer het initiatief en wist binnen enkele minuten de stand op te krikken naar 1-4 door Marijn Haenen en Ralph Clignett. Opnieuw liet men de teugels wat vieren bij Keurslager Danny Megens waardoor Happy boys het verschil terug kon brengen tot een doelpunt door Bart van Lankveld die foutief uitverdedigen bij de tegenstander afstrafte en de 2-4 wist te scoren. Ook Luc Bankers wist het net te vinden en leek de spanning weer helemaal terug 3-4. Happy boys ging op jacht naar de gelijkmaker en hield achterin open huis waarvan Keurslager Danny Megens ruimschoots wist te profiteren. Niels van der Valk scoorde de 3-5 en wist Slits met een paar sublieme bewegingen de stand op 3-6 te brengen. In de slotfase van deze bekerwedstrijd werd er nog tweemaal gescoord door eerst Bart van Lankveld die de stand op 4-6 bracht waarna Ralph Clignett de eindstand bepaalde 4-7 waardoor Keurslager Danny Megens verder mag bekeren en in de kwartfinale mag aantreden tegen La Compagnie/Sidekix uit de 1ste klasse.
Deze avond waren er alleen wedstrijden voor de kleine beker met enkele kleine verassingen. Zo wist 2de klasser Vogels Metaalbewerking in de allerlaatste seconde te winnen van KentekenplaatOnline.nl uit de 1ste klasse. Koploper in de 3de klasse, Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren wist na strafschoppen te winnen van JR Dakbedekkingen dat een klasse hoger uitkomt. Ronald Adriaans had een belangrijk aandeel in de zege van zijn team Herman van de Boomen Schilderwerken gezien zijn 4 doelpunten in de met 6-1 gewonnen wedstrijd. De volgende ronde voor de kleine beker zal pas gespeeld worden na afloop van de competitie op 2 mei.

 

Donderdag 21-12-2023

Team van de week: Doe-Het-Zelf-Wasstraat

De onbetwiste koploper uit de 2de klasse moest het opnemen tegen het altijd lastige Opsteen. Maar zoals de coach van Doe-Het-Zelf-Wasstraat Carlo Vermeulen tijdens de wedstrijd al te kennen gaf dat zijn team het de laatste weken wat laat afweten en niet alleen door blessures maar zeker ook de inzet die er vooral in de eerste wedstrijden was met veel doelpunten. De laatste periode zijn de uitslagen wat magertjes waarin dan uiteindelijk wel de punten behaald worden. Maar de ongeslagen reeks wil men volgens Vermeulen zeker vasthouden tot het einde seizoen. Met een ruime voorsprong op de achtervolgers wilde men ook deze wedstrijd winnend afsluiten. Al heel snel werd de score geopend door Job Vermeulen die op afstand de Opsteen doelman Henk Hoevenaars wist te passeren 1-0. Daarna bleef het minutenlang gelijk opgaand maar was het toch weer Doe-Het-Zelf-Wasstraat dat via doelman Niek Opheij de voorsprong uit bouwde naar 2-0. Enkele minuten later mocht men weer juichen toen Roy Neuteboom de stand naar 3-0 tilde. In het tweede gedeelte van deze leuke wedstrijd zorgde Sietze Penninx dat de spanning wat terugkwam door Niek Opheij te passeren 3-1. Doe-Het-Zelf-Wasstraat kreeg nog diverse mogelijkheden om verder uit te lopen maar Opsteen doelman Henk Hoevenaars wist dit met enkele fraaie reddingen te voorkomen. Het was juist Opsteen die het verschil weer terugbracht tot een doelpunt door David van Sleeuwen waarin doelman Opheij een niet al te sterke indruk achter liet 3-2. Uiteindelijk wist men bij Doe-Het-Zelf nog tweemaal het net te vinden door eerst Alvin van Mierlo die een mooie aanval knap wist af te ronden. Daarna was het Dirk van der Vrande die een schot losliet wat in eerste instantie nog gestopt werd, maar was het in de rebound Job Vermeulen die wist te profiteren en zo de einstand op 5-2 bracht. Coach Vermeulen kon opgelucht ademhalen en was blij met de overwinning maar zag toch ook dat men te gemakkelijk de doelpunten tegen krijgt waarin men dan zichzelf soms in de problemen kan brengen maar gelukkig kon men wederom 3 punten bijschrijven en gaat men nog altijd ongeslagen ruim aan kop.

Nummer 2 van Asseldonk Aardbeien bleef enigszins in het spoor door met 7-4 te winnen van de nummer 3 Vogels Metaalbewerking mede door 3 doelpunten van Jelle van de Ven. In de hoofdklasse was Tom van Schijndel op schot voor zijn team E-Bikeaccu.nl/Prime Gym gezien zijn 4 doelpunten en wisten makkelijk met 8-0 te winnen van een gehavend Machinehandel vd Biggelaar. In de 3de klasse won Martens Dakbedekkingen 2 verassend makkelijk van koploper Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren met 6-2. In de kerstperiode zijn er dit jaar geen wedstrijden wat betekent dat er op 4 januari pas weer in balletje rolt in de zaal. Er wordt dan gespeeld tussen de laatste 16 ploegen in de kleine beker.

 

Donderdag 14-12-2023

Team van de week: vv VMW/GV Werkadvies

Deze week een verslag uit de 1ste klasse tussen van Heugten Baddesign en team van de week vv VMW/GV Werkadvies. Van Heugten Baddesign is koploper met tot nu toe 3 verliespunten uitgerekend tegen de tegenstander van vandaag. De eerste wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor vv VMW/GV Werkadvies.

Het is van Heugten Baddesign dat de aftrap heeft deze avond, maar tegenstander vv VMW/GV Werkadvies zet ze de eerste minuten flink onder druk. Maar toch is het na 3 minuten spelen, na een goede uitval, van Heugten Baddesign 1-0 door Anton de Vries. Lang kunnen ze niet genieten van hun voorsprong, aanvoerder Jordi Rooijackers weet balverlies goed af te straffen. Aan de andere zijde krijgt Jeroen van Moorsel, na een goede 1-2 met Frank Bankers, de mogelijkheid om weer op voorsprong te komen. Echter weet doelman Sjors van Dongen zijn doel goed te verkleinen en Jeroen schiet rakelings langs. Even later is het aan de andere kant wel raak, Damian van Schaijk vindt Jordi Rooijackers en deze weet keeper Joey Janssen te passeren. Beide ploegen krijgen wat mogelijkheden en het is vv VMW/GV Werkadvies dat de 1-3 op het scorebord zet. Een goede onderschepping door Roel van de Steeg en een even goede pass brengt Frank Ketelaars in stelling die deze vakkundig weet af te ronden. Maar direct vanaf de aftrap is het uit de eerste de beste aanval Jeroen van Moorsel die het verschil weer terugbrengt naar 1. Met nog bijna een kwartier te gaan is er nog alles mogelijk en er volgt dan ook een boeiend open neergaand duel. Het is van Heugten Baddesign dat weer helemaal terug in de wedstrijd komt als het 8 minuten voor tijd de 3-3 maakt door wederom Jeroen van Moorsel. Een minuut later staan ze zelfs weer voor door een doelpunt van Erwin van de Kriegenbergh. Lang kunnen ze daar niet van genieten want even later scoort Teun Kuijpers van dichtbij weer de gelijkmaker. In de laatste 6 minuten zijn er nog wel kansen maar blijft het 4-4 en levert van Heugten Baddesign wederom punten in tegen vv VMW/GV Werkadvies.

In de hoofdklasse is Spier/vd Meijs de nieuwe koploper, zelf wonnen ze ternauwernood met 5-4 mede door 3 doelpunten van Rene de Vries. Koploper Rauw & Gauw verslikte zich in nummer laatst Happy Boys 3, dat zijn eerste overwinning van het seizoen behaalde. In een waar doelpuntenfestijn werd het 7-5 mede door 3 doelpunten van de teruggekeerde Jeff Rijksen. In de 1ste klasse nam Luuk van de Pol met 4 doelpunten zijn ploeg La Compagnie/Sidekix bij de hand en behaalde mede daardoor een makkelijke 7-1 zege. In de 3de klasse is Logan’s Pub/Baggermas PVC Vloeren de nieuwe koploper. Zelf wonnen ze vrij eenvoudig met 3-0 van de nummer laatst en zagen ze koploper Wereldkeuken gelijk spelen tegen Foodies & Zo.

Donderdag 7-12-2023

Team van de week: Happy Boys 3

Team van de week uit de hoofdklasse Happy boys 3 moest het opnemen tegen het altijd lastige en hoog genoteerde Spier/vd Meijs. Vanaf het eerste fluitsignaal begonnen de mannen van Happy boys strijdlustig aan de wedstrijd want zij zijn immers de laagst geklasseerde in de hoofdklasse en loerden counterend op een kansje om op voorsprong te komen. Het openingsdoelpunt viel echter aan de andere kant door Frank Kohlen die doelman Ruud van de Elzen het nakijken gaf 1-0. Het initiatief van dit eenzijdig duel lag bij Spier/vd Meijs maar af en toe kwam Happy boys onder de druk uit en kreeg een mogelijkheid om wat terug te doen via Jeff Rijksen, maar vond de geroutineerde Joris van Gerwen op zijn pad die vooralsnog niet wilde capituleren. Bij een nieuwe kans voor Spier/vd Meijs was het weer Kohlen die vrij kon uithalen maar de doelpaal voorkwam een grotere voorsprong. Voor Happy boys waren de aanvals mogelijkheden wat minder omdat het spel gedicteerd werd door de tegenstander. De 2-0 liet dan ook niet lang op zich wachten toen Ronnie Heijmans met enkele bewegingen zijn tegenstander op het verkeerde been zette en Ruud van de Elzen opnieuw de bal uit het net moest halen. Bart van Veghel speelde zich goed vrij om wat terug te doen maar opnieuw greep van Gerwen goed in. Met nog ruim een kwartier te gaan schoot Thijs Kluitmans de bal op de doellat bij Happy boys en kon in de rebound Ronnie Heijmans de 3-0 laten noteren. Uiteindelijk zou het Happy boys wel lukken om die hatelijke nul van het score bord te halen door Jeff Rijksen die het nu wel lukte om Joris van Gerwen te passeren 3-1. Happy boys probeerde er nog een slotoffensief uit te persen maar moest genoegen nemen met deze nederlaag tegen een beter spelend Spier/vd Meijs.

Concurrent voor het kampioenschap, Rauw & Gauw, won ook zijn wedstrijd. Tegen Machinehandel vd biggelaar werd het 6-2. In de eerste wedstrijd tegen Machinehandel vd Biggelaar dit seizoen werd de enigste nederlaag geleden tot nu toe. Ook in de hoofdklasse wist Muro Steencreaties voor de 2de week op een rij te winnen. Met zijn 5 doelpunten had Bas Cornelissen een groot aandeel in de met 5-3 gewonnen wedstrijd. In de 1ste klasse had van Heugten Baddesign een goede avond zonder zelf in actie te komen. Nummer 2, 3 en 4 lieten punten liggen zodat met een wedstrijd minder de voorsprong op de naaste belager 4 punten bedraagd. In de 2de klasse was er bijna de grootste verassing van de avond. Koploper, zonder puntenverlies, Doe-Het-Zelf-Wasstraat kwam met de schrik vrij tegen nummer laatst Auto Muni/@Harmse door met 3-2 te winnen. Jop Vermeulen zorgde met 3 doelpunten voor de nauwelijks verdiende zege waardoor tegenstander Auto Mundi/@Harmse op 1 punt blijft staan.

Donderdag 30-11-2023

Team van de week: Spier Timmerwerken/v. Schijndel Dakbedekkingen

Deze week een wedstrijd uit de middenmoot in de 3de klasse tussen team van de week Spier Timmerwerken/v. Schijndel Dakbedekkingen en Foodies & Zo.

Na een aftastend begin van beide kanten is het Spier Timmerwerken/v. Schijndel Dakbedekkingen dat via Teun van de Vossenberg de eerste kans krijgt, echter wordt deze gepareerd door doelman Rob van Dun. Ook de 2de mogelijkheid weet hij te pareren deze keer na een kiezelhard schot vanaf de middenlijn van keeper Jamey Wheatman. Maar na 7 minuten is hij kansloos op een schot van Bram van Schijndel. Hierna is het Foodies & Zo dat op zoek gaat naar de gelijkmaker en vind deze ook snel als Mike Ciechanowics een bal weet te onderscheppen en af te ronden. In de volgende fase van de wedstrijd zijn er kansen over en weer maar staan beide doelmannen hun mannetje. Met nog 9 minuten op de klok is het Foodies & Zo dat op voorsprong komt wederom door Mike Ciechanowics. Deze keer ziet hij keeper Jamey Wheatman te ver voor de goal staan en weet vakkundig af te ronden. Meteen na de aftrap is de stand weer gelijk door een schot van afstand door Teun van de Vossenberg. Spier Timmerwerkenv. Schijndel Dakbedekkingen probeert in de laatste fase van de wedstrijd nog druk te zetten en zo de wedstrijd te winnen echter is het bij een uitbraak Foodies & Zo dat via Koen van de Burgt weet te scoren. Even later speelt Spier Timmerwerkenv. Schijndel Dakbedekkingen zich helemaal uit de wedstrijd als het met een mannetje minder komt te staan na een rode kaart. Hierdoor pakt Foodies & Zo de overwinning en komt in punten weer langszij met de tegenstander van vandaag.

Ook in de 3de klasse een opvallende uitslag bij Martens Dakbedekkingen tegen Keurslager Danny Megens. Mede door 4 doelpunten van Erwin van de Heuvel wist Martens met 7-5 te winnen. In de 1ste klasse stond de topper tussen de nummer 1 van Heugten Baddesign en de nummer 2 van Schijndel Dakbedekkingen op het programma. Van Heugten Baddesign deed goede zaken door met 5-3 te winnen en heeft nu 5 punten voorsprong op de naaste concurrent.

 

Donderdag 23-11-2023

Team van de week: KentekenplaatOnline.nl

Team van week KentekenplaatOnline.nl moet het al enkele weken stellen zonder hun vaste doelman Jaap Vos vanwege een blessure maar kende in Morgan Bosma een goede vervanger. Het was een wedstrijd uit de eerste klasse waarin beide teams onderin vertoeven en de rode lantaarn gedragen wordt door KentekenplaatOnline.nl. Gedurende de hele wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd en ontstond er een leuke partij die alle kanten kon opgaan waarin het eerste vuurwerk werd afgeschoten door Commanderij speler Marco van de Bogaard maar de scherpte miste om tot scoren te komen. Aan de andere kant had Twan van den Heuvel de wedstrijd open kunnen breken maar doelman Tom Rooijackers voorkwam dit. Toch was het Commanderij/Rooijackers dat in de 8ste minuut het net wist te vinden door Puck van der Linden die vanaf afstand succes had 1-0. Lange tijd konden de mannen van Commanderij/Rooijackers niet genieten van de verkregen voorsprong want al snel daarna trok Eelco Bouw de stand weer gelijk voor KentekenplaatOnline.nl 1-1. Het bleef een leuke sportieve partij waarin er volop werd gestreden voor de punten. Het was Twan Bierens die halverwege de wedstrijd enkele Commanderij/Rooijackers spelers passeerde en de 1-2 kon laten noteren. Het spel golfde in rap tempo op en neer waarin Bart van Berlo met een afstandsschot de stand weer in evenwicht bracht 2-2. Lange tijd bleef het ernaar uitzien dat de punten gedeeld zouden gaan worden maar wederom was het van Berlo die er anders over dacht en op aangeven van puck van der Linden de 3-2 binnen werkte. Een laatste aanval van KentekenplaatOnline.nl had nog voor de gelijkmaker kunnen zorgen maar de aanval opgezet door Dirk Wijnen werd door Twan van den Heuvel naast geschoten waardoor voorlopig de rode lantaarn in handen blijft van KetekenplaatOnline.nl.

In de hoofdklasse wist Rauw & Gauw de topper met Spier/vd Meijs met 4-1 te winnen mede door 3 doelpunten van Jordi Peters. Door deze uitslag neemt Rauw & Gauw de koppositie over van Spier/vd Meijs en heeft na 1/3 deel van de competitie nu 2 punten voorsprong. In de 1ste klasse is volgende week de laatste speelronde van de 1ste ronde. Nummer 1 van Heugten Baddesign verdedigd dan 2 punten tegen directe tegenstander de nummer 2 van Schijndel Dakbedekkingen.

 

Donderdag 16-11-2023

Team van de week: Van Dijk Groep/Connect4it

Deze week een wedstrijd uit de onderste regionen van de 2de klasse. Team van de week Van Dijk Groep/Connect4it wist tot nu toe 1 wedstrijd in winst om te zetten en tegenstander van vandaag Auto Mundi/@Harmse wist nog maar 1 puntje te behalen. De competitie is natuurlijk nog lang maar voor behoud in deze klasse toch al een belangrijke wedstrijd.

Auto Mundi/@Harmse coach Wilco van Schaik ziet zijn team slecht starten en staat binnen no time achter door een knullig eigen doelpunt van keeper Pieter van Hout. Aan de andere kant is het bijna meteen weer gelijk maar Rico van de Ven stuit op doelman Thom v/d Broek. Hierna heeft Van Dijk Groep/Connect4it het beste van het spel wat soms lijkt op flipperkastvoetbal. Ze weten ook 2 aardige kansen te creëren echter maakt Pieter van Hout zijn foutje meer dan goed door deze beide te pareren. Na ruim 10 minuten spelen is daar ineens een uitval van Auto Muni/@Harmse welke door Rico van de Ven ditmaal wel tot doelpunt wordt gepromoveerd. Een minuut later staan ze zelfs op voorsprong na een mooi doelpunt van Ralph van Beers vanaf de middenlijn. Het initiatief blijft bij Van Dijk Groep/Connect4it wat resulteert in een handsbal in de cirkel wat betekent een penalty en 2 minuten met een man meer. Rick Huijbers weet hier wel raad mee en brengt de stand weer in evenwicht. Van Dijk Groep/Connect4it blijft aanzetten en komt even later verdiend op een 3-2 voorsprong door een doelpunt van Bram Manders. Ze blijven zoeken naar een grotere voorsprong maar een bal op de paal en lat door Rick Huijbers voorkomt dat. 4 Minuten voor het einde lijkt de wedstrijd dan toch beslist als Rick Huijbers zijn 2de van de avond maakt. Echter wordt het een minuut later toch weer spannend als Ralph van Beers het verschil weer tot 1 doelpunt verkleint. In de resteerde minuten probeert Auto Mundi/@Harmse het nog wel echter Van Dijk Groep/Connect4it komt niet meer in de problemen en vergroot de voorsprong op Auto Mundi/@Harmse naar 5 punten in de stand.

Bovenin blijft Doe-Het-Zelf-Wasstraat ongeslagen door met 3-2 te winnen van nummer 2 van Asseldonk Aardbeien. Hierdoor stijgt Vogels Metaalbewerking door hun 3-0 zege naar de 2 plek echter wel al op 6 punten na 6 wedstrijden. In de hoofdklasse lijkt de strijd ook dit jaar weer te gaan tussen Spier/vd Meijs en Rauw & Gauw, na 6 wedstrijden staan zij op de eerste 2 plekken met 1 punt verschil. Volgende week spelen ze tegen elkaar om de koppositie in de hoofdklasse. In de 3de klasse herstelde Wereldkeuken zich na hun nederlaag van vorige week knap tegen koploper Logan’s Pub/Baggermas PVC Vloeren. Ze wisten met 5-3 te winnen en namen daardoor de koppositie over.

 

Donderdag 09-11-2023

Team van de week: Commanderij 3/Rooijackers Wooninrichting

Deze week ging Team van de Week "Commanderij 3/Rooijackers Wooninrichting" op jacht naar hun eerste overwinning van het seizoen in de 1e klasse. Tegenstander was promovendus VV VMW/ GV Werkadvies.

Commanderij 3/ Rooijackers nam in het begin van de wedstrijd direct het initiatief, maar kwam niet tot grote kansen. In de 7e minuut was het wel raak. Ruud Vermunt passt op Marco van den Boogaard die hard binnenschoot: 1-0 voor Commanderij 3. Twee minuten later stond de gelijkmaker alweer op het scorebord. Een foute pass van keeper Tom Rooijackers werd onderschept en meteen tot doelpunt gepromoveerd door Jeroen Broekman. Vanaf de aftrap was het Commanderij 3 dat direct weer de aanval zocht, wederom een assist van Ruud Vermunt, ditmaal op Bart van Berlo, die de 2-1 binnenschoot. De wedstrijd leek daarna te kantelen in het voordeel van Commanderij 3. VV VWM/GV Werkadvies ontving een tijdstraf waardoor 2 minuten met een man minder gespeeld moest worden. Marco van den Boogaard kreeg meteen een grote kans om de voorsprong uit te breiden, na een goede actie van Joris van der Aa, maar schoot naast. In de 15e minuut was het Jordi Rooijackers die met een mooi afstandsschot VV VWM/GV Werkadvies weer langszij schoot: 2-2. De wedstrijd bleef gelijk opgaan met kansen voor beide teams. In de 18eminuut bereikte een goede uittrap van Tom Rooijackers Ruud Vermunt, die na een mooie individuele actie zorgde voor de 3-2 voorsprong voor het "Team van de Week". Weer duurde het niet lang voor de stand weer gelijk was. Een vlijmscherpe counter na slordigheden in de aanval bij Commanderij werd afgerond door Aron Hellings. Beide teams gingen daarna volop in de strijd voor de overwinning. Zowel Frank de Pater als Gijs Vermunt hadden beiden bijna een assist op Ruud Vermunt te pakken, maar die had niet meer de scherpte van het begin van de wedstrijd. In de laatste minuut kwam er toch nog een winnaar uit dit vermakelijke duel. Bart van Berlo zette scherp voor, waardoor Marco van den Boogaard eenvoudig de 4-3 kon binnentikken en daarmee Commanderij 3/Rooijackers Wooninrichting de eerste overwinning van het seizoen bezorgde.

Bovenin deze 1ste klasse leed de ongeslagen koploper Happy Boys 2 een kansloze nederlaag tegen van Schijndel Dakbedekkingen. Zij wonnen met maar liefst 6-1 en namen door deze uitslag de koppositie over met wel een wedstrijd meer als de directe concurrenten. In de 2de klasse blijft nieuwkomer Doe-het-zelf-wasstraat het uitstekend doen, ook nu wonnen ze weer hun wedstrijd, gezien de 10-0 overwinning! Nummer 2 van Asseldonk Aardbeien bleef in het spoor na een makkelijke 6-1 zege, hier had Sam van de Pol met zijn 4 doelpunten een groot aandeel in.

 

Donderdag 02-11-2023

Team van de week: Commanderij 1

Wat een mooie spannende pot had moeten worden werd een eenzijdig duel waarin Rauw & Gauw met duidelijke cijfers ging winnen. Vooraf aan de wedstrijd een vraag aan Koen Gieling van Commanderij wat zijn verwachtingen waren voor deze wedstrijd waarin hij duidelijk aangaf en verwachte van zijn team dat er met volle inzet gestreden zou gaan worden en dat de uiteindelijke punten ook voor de Commanderij zouden zijn.

Het zou allemaal anders gaan lopen ofschoon Commanderij een sterke openingsfase liet zien waarin al snel duidelijk was dat zij niet de mindere waren van de kampioen van het vorige seizoen. Mogelijkheden werden er dan ook gecreëerd door Ramon Bongers die in vrijstaande positie over het vijandige doel schoot. Ook Gijs Verhagen liet een scoringskans onbenut op aangeven van Koen Gieling. Na die sterke openingsfase nam Rauw & Gauw het initiatief over en zorgde Jan Roosjen binnen 10 minuten met een zuivere hattrick en Mark de Waard voor een 4-0 voorsprong. De kopjes gingen al snel hangen bij de Commanderij en moest met lede ogen aanzien dat bijna iedere aanval van de tegenstander doeltreffend werd afgerond. Commanderij doelman Jan-Willem van der Putten zou nog zesmaal de bal uit het net moeten halen door doelpunten van wederom Roosjen die nog tweemaal scoorde en verder Mark de Waard die ook zijn hattrick voltooide. Toch zou Commanderij wat terug doen in dit eenzijdig duel door Ramon Bongers die de hatelijke nul van het scorebord kon laten verdwijnen waarna Gijs Verhagen , Ad Penninx en opnieuw Bongers de doelpuntenmakers voor de Commanderij waren en de stand een ander aanzien konden geven. Het slotakkoord was voor Joost Habraken die de eindstand bepaalde op een riante 10-4 overwinning. Na de wedstrijd gaf Koen Gieling dan ook terecht aan dat zij na de sterke openingsfase waarin zij verzuimde te scoren al snel doelpunten tegen kregen die beslissend zouden zijn voor het verdere verloop van de wedstrijd en voegde hij er nog aan toe dat Robert van Lankveld vanwege een hamstringblessure opgelopen vorige wedstrijd node gemist werd.

In de 1ste klasse behield Happy Boys 2 hun ongeslagen status door met 3-1 te winnen van La Compagnie, dat hun eerste nederlaag leed. Nummer 3 van Heugten Baddesign wist hun wedstrijd met 5-1 te winnen mede door de 4 goals van Erwin van de Kriegenbergh. In de 2de klasse gold hetzelfde voor Doe-Het-Zelf-Wasstraat, zij wonnen afgetekend met 6-0. Daardoor hebben ze na 4 wedstrijden al 5 punten voorsprong op hun naaste belagers.

 

Donderdag 26-10-2023

Team van de week: Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren

Afgelopen donderdag stond voor team van de week Logan's Pub / Baggermans PVC vloeren de competitiewedstrijd tegen Martens Dakbedekkingen 2 op het programma. Beide ploegen hadden tot nu toe 1 wedstrijd weten te winnen.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het meeste balbezit voor Logan's Pub/Baggermans PVC vloeren maar ze wisten niet tot grote uitgespeelde kansen te komen. In de 7e minuut probeerde Sander Verhappen het met een afstandsschot, maar dat zwaaide af vanaf het doel. In de 13e minuut zag Glenn Verhoeven zijn inzet geblokt door keeper Joost van den Boom na een goed opgezette aanval. Meteen daarna schoot Rens van Oorschot van Martens Dakbedekkingen net voorlangs na een snelle counter. In de 18e minuut kwam dan toch de 1-0 op het scorebord. Glenn Verhoeven kon afronden na een goede voorzet van Dennis Rademakers. In de 24e minuut zorgde Dennis zelf voor de 2-0 doordat hij een goede actie van Patrick den Braber tot doelpunt wist te promoveren. In het restant van de wedstrijd gebeurde er weinig. In de 30e minuut miste Perry van de Velden nog een grote kans op de 3-0, waardoor de eindstand op 2-0 in het voordeel van het Team van de Week werd.

Deze speelronde werd er flink op los gescoord gezien de 77 goals deze avond, 10 daarvan vielen in de met 6-4 gewonnen wedstrijd voor van Schijndel Dakbedekkingen mede dankzij 3 goals van Leandro Ribeiro. In de hoofdklasse wist Spier/vd Meijs met 3-0 te winnen van nr. 2 Commanderij 1 zodat ze nu alleen koploper zijn.

 

Donderdag 19-10-2023

Team van de week: Logan’s Pub

Afgelopen donderdag waren de beslissingswedstrijden voor de beker. Inzet voor de winnaar een plek bij de laatste 16 in de grote beker en voor de verliezer de kleine beker. Team van de week Logan’s Pub is uitkomend in de 2de klasse en tegenstander Herman v/d Boomen Schilderwerken in de 1ste klasse.

De eerste kans van de wedstrijd is voor v/d Boomen Schilderwerken, maar het schotje van Michael Adriaans is geen probleem voor keeper Mark v/d Elsen. Aan de andere kant krijgt Denzel Boonstra de eerste kans voor Logan’s Pub maar hij weet keeper Jelle Analbers niet te passeren. Na 5 minuten spelen komt v/d Boomen Schilderwerken op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Michael Adriaans. In de volgende fase van de wedstrijd zijn er kansen over en weer maar blijft de 0-1 op het scorebord staan. Maar dan is er ineens een prachtige dribbel van Denzel Boonstra en ook zijn schot is beheerst, 1-1. Deze gelijke stand blijft niet lang staan want meteen erop krijgt Ronald Adriaans een kans, deze wordt nog gestopt door Mark v/d Elsen maar de volgende poging door Joost Cuijpers is wel raak. Hierdoor heeft v/d Boomen zijn voorsprong weer te pakken maar is het Logan’s Pub dat zich kranig weert ook gezien het feit dat ze geen wissels hebben. Onder de solide spelende Tim Verhoeven krijgen ze verschillende kansen op de gelijkmaker o.a. door Stan Leenders en Denzel Boonstra. Aan de andere kant blijft het natuurlijk opletten dat het verschil niet groter wordt maar Mark v/d Elsen weet dat te voorkomen. In de slotfase komt Logan’s Pub steeds dichter bij de verdiende gelijkmaker zeker ook gezien de 3 ballen op de paal! 2 Minuten voor tijd is het dan ook eindelijk raak door een doelpunt van Max Leenders. In de resterende tijd wordt er niet meer gescoord zodat de strafschoppen beslissing moeten brengen wie er naar de grote en/of kleine beker gaat. Daarin was Logan’s Pub de betere waardoor zij in de volgende ronde in de grote beker mogen aantreden tegen Commanderij 1. v/d Boomen schilderwerken zal het in de kleine beker opnemen tegen Wereldkeuken.

In de ander beslissingswedstrijden deze avond waren er geen verrassingen, wel wist Leandro Ribeiro maar liefst 5x te scoren voor zijn team van Schijndel Dakbedekkingen in de met 8-2 gewonnen wedstrijd van hun. De volgende rondes van de beker staan pas in 2024 op het programma.

 

Donderdag 12-10-2023

Team van de week: Happy Boys 2

Gelegenheids coach Maarten Leenders van Happy boys gaf het voor de wedstrijd al aan dat er iets recht te zetten was tegen deze tegenstander want in de beker werden zij immers in de allerlaatste seconden uitgeschakeld door Dirk`s Angels. Volgens Leenders wilden zijn mannen zich revancheren voor deze voor hun teleurstellende uitschakeling. Lange tijd bleef het een wedstrijd waarin beide teams heel voorzichtig en aftastend begonnen aan deze strijd. De eerste kansen waren er voor Dirk`s Angels waarin Happy boys doelman Rens Arts enkele keren op de proef werd gesteld. Toch moest Arts na 4 minuten de bal uit het net halen toen Mark van der Horst zijn team op voorsprong bracht met een zuiver schot in de kruising 0-1. Lang konden zij niet genieten van deze openingstreffer want enkele minuten later werd de gelijkmaker binnen gewerkt door Danny de koning op aangeven van Silas Verstegen. Na deze openingsfase met aan weerszijde een doelpunt bleef het lange tijd een gelijk opgaand duel waarin zowel Happy boys als Dirk`s Angels mogelijkheden creëerden om op voorsprong te komen maar beide doelmannen Rens Arts en Geert van de Wassenberg konden dit nog voorkomen. Een gelijkspel hing in de lucht toen ineens Dirk`s Angels de 1-2 kon scoren na foutief ingrijpen achterin bij Happy boys en Jaap Thijs hiervan wist te profiteren. Ook nu weer werd deze achterstand snel weggepoetst door Happy boys toen Jeffrey Driessen kon scoren uit een actie van Danny de Koning 2-2. In de slotfase van dit enerverend duel kregen beide teams nog diverse mogelijkheden om de wedstrijd definitief te beslissen maar was het uiteindelijk Happy Boys dat met de punten aan de haal ging na een doelpunt van Danny de Koning 3-2. Met deze uitslag kwam de voorspelling van coach Leenders uit en had zijn team op sportieve manier revanche genomen van de eerdere uitschakeling in de beker.

In dezelfde klasse wist van Schijndel Dakbedekkingen hun eerste zege van het seizoen te behalen met een klinkende 7-0 overwinning mede dankzij 5 goals van Mark van Dijk. Volgende week staan de beslissingswedstrijden voor de beker op het programma.

Donderdag 05-10-2023

Team van de week: Outdoor Island

De verwachtingen die er waren voor een leuke pot voetbal tussen Outdoor Island en Muro Steencreaties kwamen ook volledig uit. Beide teams gingen vol in de strijd en met een hoog tempo wilde men al vroeg in de wedstrijd tot scoren komen.

In de 3de minuut was de eerste scoringskans voor Outdoor Island door Boris Beekmans die de Muro doelman Roy Bressers op de proef stelde. Enkele minuten later was het wel raak toen Boris Beekmans het net wist te vinden door met een diagonaal schot de openingstreffer te scoren 1-0. Muro Steencreaties wilde al heel snel op gelijke hoogte komen via Johan van Rooij maar Outdoor doelman Niels van den Hoogen stond dit niet toe. Aan de andere kant wist men wel tot scoren te komen door Jens Leijten die de stand op 2-0 bracht. Het bleef een spannende partij waarin het tempo hoog lag en Jeroen Bakker met een afstandsschot de verdiende aansluitingstreffer scoorde 2-1. Even leek het erop dat men bij Muro door zou gaan drukken maar het doelpunt viel aan de andere kant. Een snelle uitval via Beekmans die de bal breed speelde naar de mee opgekomen Jens Leijten die niet faalde en de 3-1 kon laten noteren voor Outdoor Island. Muro steencreaties wilde zich niet overgeven en bleef zoeken naar een opening om verandering te brengen in de stand. Hierin had men na bijna een half uur succes door Koen Fonken die een voorzet van Jeroen Bakker bekroonde met een doelpunt 3-2. De spanning was weer helemaal terug en waren er voor beide doelen af en toe hachelijke situaties maar was het uiteindelijk Outdoor Island die nog eenmaal het net wist te vinden. Jens Leijten werd onreglementair afgestopt binnen het strafschopgebied behalve een tijdstraf voor de tegenstander leverde dit een strafschop op voor Outdoor Island en was het Leijte zelf die de wedstrijd besliste in hun voordeel 4-2. Outdoor Island coach Rob Wassenberg vertelde na de wedstrijd dan ook dat het een zwaarbevochte overwinning was en dat zijn mannen strijd passie en karakter getoond hebben waarin voorin de kansen werden omgezet in doelpunten en achterin alles goed stond met als sluitpost Niels van den Hoogen die vanavond geen fout maakte.

Na de 2de speelronde van de hoofdklasse is er geen enkel team meer met de volle buit. Wist Machinehandel vd Biggelaar vorige week al gelijk te spelen tegen Spier/vd Meijs, deze speelronde wisten ze zelfs te winnen van regerend kampioen Rauw & Gauw met 3-2. Verder viel de ruime zege van het nieuwe team Doe-het-zelf-wasstraat op, zij wisten met maar liefst 9-0 te winnen. Daardoor zijn ze nog de enige ploeg in de 2de klasse zonder verliespunten.

 

Donderdag 28-09-2023

Team van de week: Happy Boys 1

Deze week de eerste competitieronde van het nieuwe seizoen. Team van de week Happy Boys 1 trad aan tegen de degradant uit de 2de klasse Temple Challenge/School Tuiniers.

In de beginfase is het Temple Challenge/School Tuiniers dat het beste van het spel heeft en ook mogelijkheden krijgt via Hugo Verbakel en Paul van Lieshout echter missen zij scherpte voor het doel. Aan de andere kant krijgt ook Happy Boys zijn eerste kansjes via Mike vd Burgt en Luc Bankers. Daarna is het weer Temple Challenge/School Tuiniers dat de overhand heeft en mogelijkheden krijgt via Kees van Dongen, Paul van Lieshout en Danique Manders echter stuiten zij op keeper Dylano van Dinter. Daarna is er weer een uitbraak via Mark vd Putten die Paul van Lieshout weet te vinden echter stuit hij op de voortreffelijk keepende Dylano van Dinter. Met nog 11 minuten spelen op de klok is er een snelle uitbraak via William Bladder, hij is de defensie te snel af en schiet hard en onhoudbaar binnen. Temple Challenge/School Tuiniers moet nu alle zeilen bijzetten en gaat ook meer risico’s nemen wat nog wel resulteert in wat mogelijkheden maar Dylano van Dinter blijkt vandaag niet te passeren. Aan de andere kant krijgt Happy Boys 1 wat meer ruimte maar Harm School houd zijn team nog in de race na een goede kans van Stefan van Melis. In de laatste minuut wordt het toch nog 0-2 als Bart van Lankveld een goede uitbraak weet te benutten.
Verder deze avond was Joris Krol op schot gezien zijn 5 goals voor zijn team Vogels Metaalbewerking. Hij schoot ze dus persoonlijk naar een 5-1 zege en naar de koppositie in de 2de klasse. Nieuwkomer Doe-Het-Zelf-Wasstraat wist hun eerste wedstrijd overtuigend te winnen met 4-1 tegen degradant Auto Mundi/@Harmse. In de hoofdklasse was er meteen puntenverlies voor runner-up Spier/vd Meijs, ze speelden 4-4 tegen Machinehandel vd Biggelaar. Kampioen van vorig jaar Rauw & Gauw behaalde een benauwde 3-2 zege op E-Bikeaccu.nl/Prime Gym, de kampioen van de 1ste klasse.

Donderdag 21-09-2023

Team van de week: Vogels Metaalbewerking

Deze week de laatste ronde van de poules in het bekertoernooi, waarna volgende week de competitie zal starten. Team van de week Vogels Metaalbewerking en tegenstander Keurslager Danny Megens mochten gaan uitmaken wie de nummer 2 en 3 zou gaan worden in poule E achter Happy Boys 3.

Vogels Metaalbewerking had in het begin het meeste balbezit en creëerde wat mogelijkheden en kwam via Twan Vogels al snel op een 1-0 voorsprong. Het spel golft hierna op en neer en Keurslager Danny Megens krijgt wat mogelijkheden via Cis Slits en Wouter van Erp echter keeper Niek van Gerven komt niet in de problemen. Aan de andere komt is er een prachtige combinatie die door Joris Krol vakkundig wordt afgerond, 2-0. Niet veel later komt Keurslager Danny Megens alweer terug in de wedstrijd na een prima individuele actie van Cis Slits. Vogels Metaalbewerking wil graag de voorsprong meteen weer verder uitbouwen en voert de druk op. Dit resulteert in een fout bij de veel meevoetballende keeper van Keurslager Danny Megens, Antoni vd Elsen op de middenlijn. Het is Maikel Bus die alleen zij aan zij met Antoni op goal afgaat, maar Antoni kan zijn fout net op tijd goed maken. Vogels Metaalbewerking krijgt nog meer goede, haast niet te missen, kansen maar is niet zuiver in de afronding en/of Antoni is weer een sta in de weg. Maar waar Vogels Metaalbewerking misschien wel te veel risico’s neemt is het ineens 2-2. Na een fraaie steekbal van Marijn Haenen op Wouter van Erp, is het Wouter die met een mooi kapbeweging en schot keeper Niek van Gerven verschalkt. Hierna is het Vogels Metaalbewerking dat wederom goede kansen krijgt via Per van Niftrik, Emile Machiels en Joris Krol echter weer geen resultaat. In de laatste minuten is het Keurslager Danny Megens dat nog de beste kansen krijgt op de overwinning, eerst is het keeper Antoni vd Elsen die het van eigen helft probeert maar de bal wordt tot corner verwerkt. Uit die laatste corner krijgt ook Cis Slits nog een kans maar zijn schotje gaat voorlangs waardoor deze wedstrijd eindigt in een gelijkspel wat gezien de kansen voor Vogels Metaalbewerking teleurstellend mag worden genoemd. Door dit resultaat gaan beide ploegen naar de kleine beker.

Verder deze bekeravond nog 2 knappe uitslagen van 2 ploegen die 2 klasse lager spelen als hun tegenstander. Het nieuwe team Doe-Het-Zelf-Wasstraat speelde knap 4-4 gelijk tegen het in de hoofdklasse uitkomende Muro Steencreaties. Bij laatstgenoemde was het Bas Cornelissen die alle goals voor zijn rekening nam. Verder speelde 3de klasser Happy Boys 1 ook knap 4-4 gelijk tegen de in de 1ste klasse uitkomende KentekenplaatOnline.nl. Volgende week staat zoals al gezegd de eerste speelronde van de competitie op het programma en zal er ook geloot worden voor de vervolgrondes van de beker.

 

Donderdag 14-09-2023

Team van de week: La Compagnie/Sidekix

Beide teams uitkomend in de 1ste klasse stonden in de tweede bekerronde tegen over elkaar. Vanaf het eerste fluitsignaal was het een gelijk opgaand duel waarin La Compagnie/sidekix met vlot combinatie spel de wedstrijd probeerde open te breken. Aan de andere kant was het van de Boomen schilderwerken dat loerde op de counter maar waarin achterin bij La Compagnie/Sidekix alles goed stond en onder aanvoering van doelman Hans van Erp weinig kansen werden weggegeven. La Compagnie/sidekix kreeg na 10 minuten meer grip op het spel van de tegenstander en nam geleidelijk aan het initiatief maar heel verrassend viel het doelpunt aan de andere kant. Uit een snelle tegenaanval nam van de Boomen schilderwerken brutaal een voorsprong door Jaron Tielemans die onoplettend achterin bij La Compagnie/sidekix afstrafte en de bal kon binnenwerken 0-1. De mannen van coach Rudo Meulenpas schakelde een tandje bij om die achterstand weg te poetsen. Onder aanvoering van Luc van de Pol probeerde men nog meer druk te zetten richting het doel van Jelle Analbers maar met enkele fraaie reddingen probeerde deze doelman zijn doel schoon te houden. Uiteindelijk gaf aanvoerder van de Pol het goede voorbeeld door met een strak schot de gelijkmaker te scoren en de stand weer in evenwicht bracht 1-1. In de slotfase van dit enerverend duel waren er nog mogelijkheden om een overwinning uit het vuur te slepen. Eerst was het van de Boomen schilderwerken dat via Koen Penninx de stand in hun voordeel had kunnen beslissen maar Hans van Erp kon met het puntje van zijn schoen de voorsprong voorkomen. Aan de andere kant kreeg Luc van de Pol nog enkele kansjes maar tot tweemaal toe werd de bal over het doel gekopt. Uiteindelijk konden beide teams zich tevredenstellen met deze punten deling en terugzien op een spannende sportieve wedstrijd.

Verder deze bekeravond de topper tussen de nummer 1 en 2 uit de hoofdklasse van vorig jaar, Rauw & Gauw en Spier/vd Meijs. Na een spannende wedstrijd moesten beide ploegen het doen met 1 puntje, 2-2. Het in de 3de klasse uitkomende Foodies & Zo won met 4-2 van de kampioen uit de 1ste klasse van vorig jaar E-Bikeaccu.nl/Prime Gym. Een grote verassing waarbij wel aangetekend moet worden dat laatstgenoemde met 1 speler minder aantrad.

 

Koninklijke onderscheiding voor Jan Gerritsen

Jan Gerritsen heeft een koninklijke onderscheiding opgespeld gekregen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Michiel van Veen van Gemert-Bakel reikte het lintje op dinsdag 29 augustus uit. Dat gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van WAC Gemert.

Aan het eind van de ALV kreeg de burgemeester het woord van de voorzitter om Gerritsen in het zonnetje te zetten. Hij heeft een lange staat van dienst want hij is al vrijwilliger in het zaalvoetbal sinds 1971.


Overzicht van verdiensten:
1971 - heden: Zaalvoetbalvereniging Happy Boys Gemert - Penningmeester (1971-heden) en Voorzitter (2002-heden).
2002 - 2012: Winterpleinfestijn Gemert, IJsmeester
2003 - heden: Stichting Ceigoed Gemert, Vrijwilliger (2003-heden) en bestuurslid (2015-heden).
2004 - heden: Zaalvoetbalvereniging WAC-Gemert - Voorzitter (2004 -2013) en ledenadministrateur (2013-heden).
2020 - heden: Repair Café Gemert -Bakel - Vrijwilliger.

 

 

Donderdag 7-09-2023

Team van de week: Spier/vd Meijs

Zoals gebruikelijk start het nieuwe seizoen met de poulewedstrijden in de beker. In poule B een haast onmogelijke opgave voor van Schijndel Dakbedekkingen, dat moet aantreden tegen de nummer 1 & 2 van vorig seizoen in de hoofdklasse. Zelf wisten ze zich vorig seizoen niet te handhaven in de hoofdklasse.

Vanaf het begin was het wel duidelijk welke kant de wedstrijd op zou gaan, Spier/vd Meijs domineerde en zette het gehavende van Schijndel steevast onder druk. Toch duurde het 10 minuten voordat de 0-1 op het scorebord kwam, Ronnie Heijmans was de maker. Niet veel later worden ook de 0-2 en de 0-3 gemaakt door Frank Kohlen en Rene de Vries. Van Schijndel dakbedekkingen geeft zich nog niet gewonnen en komt door een goede counter terug tot 1-3 via Bart de Bruijn. Spier/vd Meijs blijft de druk houden en dat resulteert in de 3 goals. Het is Thijs Kluijtmans die zijn eerste van de avond maakt en Ronnie en Frank pikken hun tweede binnen. Hierna is het van Schijndel Dakbedekkingen die het netje weet te vinden door Mark van Dijk, 2-6. In deze fase krijgen beide ploegen kansen over en weer en is het Frank Kohlen die zijn derde weet te maken. Van Schijndel Dakbedekkingen doet meteen weer iets terug door hun nieuwe aanwinst Jeroen Cornelissen. De wedstrijd is al lang gespeeld maar in de slotfase vallen nog verschillende goals wat resulteert in een 4-10 uitslag mede door 5 doelpunten van Frank Kohlen. Volgende week staat de volgende wedstrijd in deze poule op het programma tussen Spier/vd Meijs en Rauw & Gauw. Deze twee teams zullen waarschijnlijk uit gaan maken wie de winnaar in deze poule wordt.

Verder deze avond nog verschillende bekerwedstrijden zonder echte verassingen. Het nieuwe team Doe-Het-Zelf-Wasstraat wist hun eerste wedstrijd meteen te winnen. Ze hadden weinig moeite met het in de 3de klasse uitkomende Logan’s Pub/Baggermans PVC Vloeren gezien de 4-0 zege. Volgende week worden, zoals al gezegd, de volgende wedstrijden gespeeld in de poulefase van de beker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright WAC Gemert, Cis Slits, Freek vd Wijdeven ©2006-2024